Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 29 december 2011

Actionhjälte

Förutom att Tonci nu är gravid så har dagens andra stora händelse infunnit sig: jag har socialiserat med våra båda två närmaste grannar SAMT gått och postat ett brev. Wow-faktorn är enorm...

Soplocksmällargrannen är riktigt trevlig och de har en ursöt son som börjar bli riktigt stor (2 år?). Hon frågade hur det går när jag kom gåendes på gatan och jag meddelade dagens stordåd, att jag postat ett brev. Hon bara skrattade och påpekade att det i alla fall inte är så jättelång tid kvar. Heja, heja, liksom. Snällt.

Vår andra granne är GIGANTISK! Han bygger muskler vill jag lova. Jag har bara pratat någon gång med honom på gymmet och han är jättetrevlig men ser galet farlig ut med alla sina muskler och lite buttra uppsyn. Ingen annan i området där vi bor törs prata med honom, hahahaaa! Det är faktiskt lite roligt eftersom han är så snäll.
Han har varit med om en riktigt läbbig mc-olycka så jag tror att han är hemma och är sjukskriven. Det sociala utbytet vi hade idag var att vinka och säga hej till varandra. Han log och då ser han så otroligt mycket snällare ut. Hans och hans frus son är nog ca 1,5 år. Mini kan med andra ord välja och vraka bland grabbarna i grannhusen, hihihii!

Jamen, ni ser ju, det händer MASSOR här hemma. Värsta actionserien i den här bloggen liksom.
Actionbaben Wilda... Dags för en tupplur nu, va?

Kram

5 kommentarer:

  1. Hello! My first visit, will visit you again. Seriously, I thoroughly enjoyed your posts. Congrats for your work. If you wish to follow back that would be great I'm at http://nelsonsouzza.blogspot.com
    Thanks for sharing!
    Happy New Year!

    SvaraRadera
  2. Hej wilda Matilda. Detta är din mailvän som du mailade med förra vintern. Jag har varit dålig på att kommentera i din blogg och det var länge sedan vi mailaded vid . Jag har inte varit så aktiv i bloggvärlden, men har nu skapat en egen blogg. Då blir det mer naturligt. Du får gärna gå in och läsa. Är anonym. Jag har nu tagit ikapp en hel del av din blogg. Vad mycket sim hänt. Så fin du är. Både inombords och som gravid tjej. Verkligen superfin! Och vad underbart att mini snart kommer. Många många kramar från lilla moi. Vi hörs!

    M

    SvaraRadera
  3. Typiskt att jag skrev en kommentar samtidigt som en spanjor som verkar vilja få läsare till sin blogg. Känns det som jag vill sälja in mig, men så är det absolut inte. Ville bara hinta om att jag nu finns i bloggvärlden :)
    Kram
    M
    pepparmintkalaset.wordpress.com

    SvaraRadera
  4. Hahahaa! Nuuu vet jag ju vem "M" är! Vad kul att du har en blogg!
    Ska kika in där snart. Och så mailar jag också.

    Kul att se dig igen!
    Kram

    SvaraRadera