Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 27 december 2011

Lycka

Om någon undrar vad jag gör om dagarna så kan jag meddela att det inte är så mycket. Jag sover, surfar, ser på tv och sover igen. Jo, jag lyssnar på radio också. Det är nog allt.
Ibland har jag en liten dagsutflykt som t.ex. att åka och byta felaktigt inköpta lakan. Eller luncha med en kompis.
Som ni förstår så blir det inte så mycket att blogga om annat än att gravidgnälla lite. För det har jag tusan aldrig fått göra förut så det kan jag ju alltid unna mig.
Jag VET att jag, när vi kämpade på som mest för att få mig gravid, sa att jag minsann aaaaldrig skulle gnälla på att jag var gravid om jag någon gång lyckades bli det. Men se, jag är människa och det bästa med det är att man alltid kan ändra sig. Oftast försöker jag göra det till det bättre men just nu så blir det tyvärr till det sämre... Jag gnäller lite över gravidkrämporna. Eller egentligen så är det nog inte de jag gnäller på. Mest är det den effekt de åsamkar. Jag får inte jobba. Jag ska vila. Jag ska eller får inte en del saker, vilket är lite frustrerande. Men mest av allt vill jag gå ut och springa. Och dricka champagne. Och det kommer jag ju att få göra ganska snart hoppas jag.

Egentligen så är mitt gnäll bara lite smågnäll. Sånt som går över ganska fort med andra ord. För egentligen är jag så nöjd, så nöjd, så nöjd och lycklig. Vi har fått ordning på allt här i hemmet. Gästrummet/Kontorsrummet är kanonfint, Minis rum är jättefint och blöjbytarstället i tvättstugan är perfekt. Allt har faktiskt Fina M fixat (ok, jag har fixat mycket av pysslet runt omkring, men snickrandet har jag inte bidragit till alls). Han är helt fantastisk!
Här om morgonen när jag vaknade och öppnade ena ögat lite slött så såg jag att han låg och räknade på fingrarna. Jag orkade inte öppna munnen och fråga vad det handlade om utan halvsov vidare. Men när jag vaknat till lite mer så kom nyfikenheten tillbaka:

-"Vad låg du och räknade på tidigare?"
-"Tiden. Hur många dagar det är kvar tills hon kommer."

Aaaaw..... Som vi längtar! Båda två. Då blir mitt gnäll så väldans obetydligt.
Lycka.



kram

5 kommentarer:

  1. Att gnälla är ju en av gravidprivilegierna, så gnäll på du av hjärtats lust! Sedan tror jag inte att du kommer vara gravid speciellt många dagar till, med tanke på vad jag har läst om dina "förvärkar" i inläggen nedan...

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej hej! God fortsättning! Visst är gravidappen bra :) kikar alltid in där varje morgon för att räkna ner ytterligare en dag.

    Så mysig sovplats Mini kommer få, är det en vanlig säng som ni gjort så fint eller en mose korg? :)
    Kramis

    SvaraRadera
  3. Läskigt och spännande på en gång, Cissa! :o) Bara hon kan hålla sig till den 1:a januari...

    Nina, det är en rottingkorg på en rottingställning med avtagbara hjul från 60-talet, som vi fått låna av bästaste bästisen. Och det är hennes syglada mamma som sytt all inredning och piffat till vagnen.

    Kram

    SvaraRadera
  4. halloj där
    lycka till på upploppet nu!
    hinner inte kika in här så ofta.....nu är det snart dags, spännande!! håll ut, snart är bebben här.

    SvaraRadera
  5. Hallooooo!
    Tackar! Ska bita ihop allt jag orkar.

    Kram

    SvaraRadera