Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

fredag 30 december 2011

Böda camping upphöjt med 1000

Ja, så är det det här med IKEA... Jag avskyr att åka dit. Det är inte själva IKEA jag avskyr utan folket som är där. Det är som TV-programmet "Böda Camping" upphöjt med 1000. Ingen kan bete sig. Alla är svin. Idag har jag t.ex. åskådat när en vuxen man spottar snorgärs på golvet. Mumma.
Och halva Stockholm firar visst dagen före nyår på IKEA. Det var helt överbefolkat.

När jag stod ute på parkeringen och skulle packa in två jääättekartonger (inte tunga, men förbaskat otympliga, en kontorsstol och en fåtölj...) i bilen så står en gubbe vid bilen bredvid och bara tittar på. Kartongerna gled ständigt ur händerna på mig och de gled och trillade ner i backen flera gånger innan jag lyckades få kontroll på dem. Det blir ju inte lättare med en mage som är i vägen liksom. Eller med en gubbe som bara står och glor på en två meter ifrån mig.
Vet inte om han tänder på höggravida som kämpar skiten ur sig men ouppfostrad var han i alla fall. Jag hade absolut erbjudit min hjälp till någon som står och tappar kartonger i backen hela tiden. Fina M hade också erbjudit sig. Alla mina vänner hade erbjudit sig. Men inte gubbar på IKEA med gällivarehäng och semesterfirande på Böda camping, inte. Nej, de bara står där och glor helt oförskämt. Svennebananer utan uppfostran. Grisar.
Men nu har jag nog gjort IKEA för sista gången på väldigt länge. Jag slipper det där nu. Jag slipper att få hjärnblödning varje gång.

Mitt nyårslöfte ska bli att undvika IKEA under hela 2012. Jo, så får det bli.

Men nu har vi i alla fall äntligen en fåtölj till Minis rum.

Kram

3 kommentarer:

  1. Jag har också varit på IKEA idag! Fast vi var där vid 10.45 och då var det hellugnt (Barkarby)... Så jag hade faktiskt en riktigt bra ikea-dag idag =)

    SvaraRadera
  2. Hahaha, du är då för underbar wilda!!! Kram

    SvaraRadera
  3. Hihihiii! :o) Men ibland ruttnar man ur liksom... ;o)

    vemvet, vad kul! Tänk, då kanske vi sågs utan att veta om det.
    År 2013 får jag helt enkelt åka dit lite tidigare eller sent på kvällen... ;o)

    Kram

    SvaraRadera