Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

lördag 17 december 2011

Lyxdygn

Hemma igen. Det var sååååååå skönt!

Vi checkade in på Clarion Sign Hotel i Stockholm och började med att inspektera rummet så klart. Det var jättefint med utsikt in mot city.


Det enda som var en riktig miss var toalettdörren. Den var gjord i frostat plexiglas och istället för handtag var det ett runt hål i dörren. Den hade också funktionen "dubbeldörr", d.v.s. den gick att stänga dels om bara själva toalettutrymmet men också hela öppningen till själva badrummet. Svårt att förklara. Den var i alla fall INTE ljudisolerande. Eller luktisolerande. På något sätt...

Den omtalade dörren till höger...
Jamen, ni ser ju... Helt galen lösning!

Med en gasig gravidmage som numer fungerar som tåget och börjar förbereda sig inför förlossningen, d.v.s. den töms varje dag, så lider jag med Fina M.
Nu känner vi varandra väldigt bra men jag kan bara tänka mig t.ex. ett ungt, nykärt par ute i landet som bestämmer sig för att åka på en helgsemester i Stockholm och tar in på Clarion Sign. Säg att de varit ett par i någon månad eller två. Det måste vara en mardröm att få ett sånt rum då! Vem vill göra #2 när den andra personen i rummet inte bara får en ljudupplevelse utan även en eventuell luktupplevelse? Urrrrk....
Ursäkta utlägget kring denna toalett men det var faktiskt lite fascinerande. Hur tänkte arkitekten liksom? Men förutom det var rummet urfint!

Sen gick vi upp till spa:t och badade utomhus (kolla bilderna på länken!). Det var lite småmagiskt med den uppvärmda utomhuspoolen som lös i mörkret. De 34 graderna gjorde att det rök om poolen också. Myyys! Klockan var bara 16 så vi var bara några få personer i poolen. En del drack champagne. Slurp... Inte vi dock.
De har en stor gemensam bastu och där satt vi och pratade med en kompis till mig som råkade vara där och fira 4-årsjubileum med sin sambo. Hur trevligt som helst!
Kl 17 var det dags för våra behandlingar. Min ansiktsbehandling började med att jag blev erbjuden en kortare ryggmassage också.
-"Ja, vad skönt! Det tar jag gärna!"...gravidhjärna.... För det är ju så lätt att få ryggmassage när man inte kan ligga på mage på en brits... Så jag fick en omfattande axel- och dekolletage-massage istället. Och millimeterplockade ögonbryn. Och AHA-mask och en massa andra geggor i ansiktet. Äsch, det var så j-vla skönt att det inte var klokt. Och mitt i massagen börjar Mini sparka som aldrig förr. Neråt mot ryggen. Morr...jag höll på att bli tokig så helt avslappnad kunde jag tyvärr inte vara.

Efteråt slappade vi lite på rummet och sen åt vi en jättegod middag på Aquavit Grill & Raw Bar.


Lite hysteriskt bra service om jag nu ska gnälla på något. Jag tror att vi fick frågan "Smakar det bra?" 6-7 gånger bara under varmrätten, men det gjorde inte så mycket egentligen. Personalen var otroligt trevlig. Och allra, allra bäst var efterrätten!

Det syns inte så bra men jag fick en egen liten "mini-bakbytta" fylld med chokladmousse och vispgrädde. Att ätas med en alldeles egen liten "mini-slickepott". Galet gott!!

Till sist tog vi discohissen (med tillhörande discomusik som hissmusik) upp till rummet och slocknade som små barn.


Det finns en jazzhiss (lysande saxofon i taket) och rockhiss (lysande elgitarr) också...

Och i morse var det hotellfrukost utan dess like. Tyvärr så var det så otroligt mycket folk och trångt om platser att det blev lite mindre mysigt än tänkt. Jag gissar att det är många som inte bor på hotellet som kommer dit för en lyxig hotellfrukost så det var verkligen proppfullt. Vi fick dock ett lite mer avsides bord så lite mysigt blev det ändå.

Så ut i verkligheten igen. Stora snöblaskflingor utomhus och en kall bil. Brrrr.... Men vilket fantastiskt skönt dygn!
Ikväll väntar middag hos pappa. Lyxigt att slippa laga mat två dagar i rad.

KRAM

5 kommentarer:

  1. Vad härligt! Men vilken dörr. Garvar typ åt tanken på det nyförälskade paret här! :) Skönt med lyx o relax inför att bebisen snart kommer!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja, galet skönt var det!

    Jag tänker bara på hur jag själv hade gjort om jag hamnat den situationen. Man SER ju igenom dörren också. Helt rubbat! :o)

    Ha en bra kväll!

    KRAM

    SvaraRadera
  3. HAHAHAHA jag har också bott där! Det är ofattbart med badrumsdörren, jag håller med! Ska man behöva söka upp en offentlig toalett istället, för att bevara lite värdighet under en romantisk helg?

    Men vad skönt allt låter, det gjorde ni rätt i!

    SvaraRadera
  4. Ja, det var verkligen ljuvligt!
    Förrutom badrumsdörren då... Hahaha!

    Kram

    SvaraRadera