Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

lördag 31 december 2011

Begreppet "Fina M-logik"

Ok, några sista ord innan det nya året...

Fina M har ätit godis och bullar i MÄNGDER hela december. Han ser numer gravid ut (jag skojar inte!) men kallar det "decembermage"... Tur att han har lätt att bli av med överflöd säger jag bara.
Det stora problemet uppstår när vi nu ska börja dressa om till festen. Kl 14:00 säger han att han inte har några kläder som passar. HAHAHAHAAAAA!!!
Nu, en timme senare, har han lyckats rota fram en gammal fin kostym som han har klämt ner sig i (hålla-in-magen-taktiken). Undrar hur det blir när han ska trycka ner lite mat i kroppen också?
Själv kör jag stretchklänning i bjässeformat. Dessutom tycker jag att jag har en bättre anledning än godisfrossa för att få gå på fest med en sån kula...
Välstassad i kostymen så tågar han ut i förrådet och hämtar...VERKTYGSLÅDAN! I finkläderna ska han börja fixa med lite spikande och annat i tvättstugan inte långt innan vi ska åka. Och innan vi åker på festen där vi får middag så ska han äta en fiskgratäng med sås.

Jag lägger mig inte i men ibland undrar jag hur han tänker.... Gissar att det var det jag föll för, hahahahaaaaa! Han säger att han bjuder på det. Fina M.

Ha en underbar kväll och skit i kramandet vid tolvslaget. Hångla upp någon!

Kram

4 kommentarer:

  1. Detsamma till er så klart!! :o)

    KRAMAR!

    SvaraRadera
  2. Hahahaha, I love your . Och dig. Ni kommer bli grymma föräldrar!
    Ha så kul ikväll!
    Kraaaam

    SvaraRadera
  3. •°*”˜˜”*°•.¸☆ ★ ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆
    ╔╗╔╦══╦═╦═╦╗╔╗ ★ ★
    ║╚╝║══║═║═║╚╝║ ☆¸.•°*”
    ║╔╗║╔╗║╔╣╔╩╗╔╝ ★
    ╚╝╚╩╝╚╩╝╚╝═╚╝ ♡¥☆
    NEW YEAR ☆ 2012!

    KRAM!!!!

    SvaraRadera