Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 20 december 2011

Frissan

Skeeetasnyggt asså!! Jag är sååååå nöjd!
Vilken bra frissa jag hittat. Hon gjorde underverk med mitt hår och jag känner mig riktigt snygg i håret igen. Äntligen!
Hon är en gammal skolkompis från högstadiet och vi har gemensamma kompisar men umgås inte nämvärt vi två av någon anledning som jag inte har en aning om. Urtrevlig tjej hur som! Naturligtvis frågade hon hur jag mådde och jag såg att hon sneglade på magen hela tiden (jag har en "smaldag" idag, d.v.s. magen ser inte så stor ut), så jag sa att jag mådde bra och att jag är gravid för att ge henne ett svar så att hon slapp smygsnegla liksom. Så satte jag mig i stolen och pratade med henne via spegeln eftersom hon stod bakom mig.
Hon gratulerade så klart och frågade i vilken vecka jag är i. Jag sa att det är tre veckor kvar och jag trodde faktiskt för ett ögonblick att hon skulle trilla baklänges när jag sa det. Ögon som tefat.
-"VA?! Ursäkta men var sjutton är din mage? Det SYNS ju inte. Jag trodde faktiskt att du bara hade ätit några lussebullar för mycket när du kom in... Förlåt!"
Jag kunde inte låta bli att skratta för vid det här laget har jag ju vant mig vid kommentarerna och jag vet ju med all säkerhet att Mini faktiskt mår bra och räknas som normalstor. Livmodern lutar väl bara inåt lite extra, typ. Och idag ÄR det verkligen en "smaldag". Jag ser mest bara fläskig ut och inte så höggravid, så jag klandrar henne inte.
Hon berättade att hon också gått på extra ultraljud och kontroller nr hon var gravid, men för andra orsaker. Det var intressant att höra. Och vi hade en riktigt trevlig pratstund om allt och alla som bor i trakten och som vi umgås med fortfarande. Jag blev så nöjd med frisyren att jag fick en tår i ögat. Har aldrig hänt förut! Hormoner, heheheee.....
Hur som helst så är hon från och med idag min nya favvofrissa. Kul! Skönt att få känna sig lite snygg trots att jag är som en uppsvälld kossa just nu.
Imorgon ska jag nog komplettera med att färga ögonfransarna och kanske t.o.m. ögonbrynen så blir jag som människa igen. Liiite fåfäng måste jag få vara!

Nu till julklappsinslagningen och soffan. Kanske att jag börjar med middagen också förresten.

Gokvällkramar

5 kommentarer:

  1. Härligt att du blev så nöjd med håret! Klart man måste vara fåfäng! :-)

    Detta med magkommentarer... Själv har jag alltid legat på tvillingkurvan med alla utom ettan och från mitten på graviditeten fått höra; Oj du har inte långt kvar nu va... Kul en eller ett par gånger men när man hört det i 20 veckor börjar det bli tjatigt.

    Ha en lugn och skön kväll!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Ååh, jag måste också fixa håret... Ögonbryn och ögonfransar skulle heller inte vara så dumt... Avundsjuk =)

    SvaraRadera
  3. Kul att du blev nöjd! Nu blev jag jättenyfiken på hur du ser ut i din nya frilla :-) Kram

    SvaraRadera
  4. Du, vilken underbar kommentar hos j_m; Wxxxx, var har du parkerat ditt rymdskepp?

    Heja dig!
    kram

    SvaraRadera
  5. Ja, tänk vad lite en frisyr kan göra för att ta bort lite vinterdepp och pigga upp!
    Det blev axelkort (hade långt förut) och det ser genast lite livligare ut. Nu längtar jag tills jag får prova att färga det också...

    Cissa, såna kommentarer måste vara apjobbiga! Och så länge! Själv har jag kommit till stadiet "ja, ja..." och så skojar jag bort det. Snart är det äntligen över liksom. ;o)
    Tack, jagvilljagkan!

    Kram

    SvaraRadera