Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

lördag 10 december 2011

Magbild igen

Nobeldagen till ära så har jag nu lagt ut en ny magbild.
Det är inte alltför stor skillnad om man jämför med för två veckor sedan.
Lite svårt att jämföra bilderna är det dock eftersom förra bilden är tagen lite närmare än dagens. Men Fina M har lovat att förbättra sig som fotograf och ber alla å det vänligaste om ursäkt... Han vill ju inte på något sätt uppröra någon. Hehe.
Allvarligt talat så känns det i alla fall som magen växer en del. Det kliar i huden och vissa dagar känns den gigantisk, förmodligen för att Mini har lagt sig i någon ställning som är extra bekväm just den dagen.
Och så har jag kommit på, ur rent egoistisk synvinkel, det bästa samt det sämsta med att vara gravid.
Bäst är att jag aldrig fryser. Det gör jag jämt i normala fall.
Sämst är att jag inte kan sova på mage. Det gör jag också jämt i normala fall.

Men allra, allra bäst är så klart att det kommer en liten Mini i slutänden.

KRAM

8 kommentarer:

  1. Ja! Klia på! Glöm inte att smörja in dig så du miskar risken för bristningar :-) (jag använde Niveas allra fetaste lotion - den blå ) Kram

    SvaraRadera
  2. Tack på er! :o)
    Som jag smörjer... Oj, oj. Olja, lotion, ALLT hela tiden. :o)

    Kram

    SvaraRadera
  3. En jättefin Mini-kula!

    SvaraRadera
  4. Du har liksom en lägre mage än jag eller vad man ska säga, som att mesta putet är under naveln, eller runt navlen, jag tycker det känns som min är lite upp-å-ner, mycket put ovanför naveln... Hmm, mysko det där. Måste iaf vara skönt med en nätt magge. Jag börjar misstänka att jag inte kommer ha en nätt en om några veckor. Jag som gillade min lilla mage.

    SvaraRadera
  5. Ja, magar är verkligen olika har jag noterat! Min är "låg" liksom... Märkligt det där och undrar vad det är som gör att en del putar högre än andra och tvärtom?
    Just när jag började gilla att ha liten mage tog den fart... Nu känns den mer otymplig än förut (även om den inte är gigantisk). Aldrig blir jag nöjd...Hahahaa' ;o)

    Kram

    SvaraRadera