Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 5 december 2011

Sömnstök

Vad är det med hantverkare nuförtiden? Dricker de inte kaffe alls längre?
Varken snickaren eller rörmokaren dricker kaffe när jag försöker truga i dem lite. Hmpf... Det går utför med den klassiska "bjuda-hantverkaren-på kaffe-och-bulle-grejen". Men å andra sidan så jobbar de på i alla fall, hihiihi.

Natten blev i vaket tillstånd igen. Jag vaknade 2:30 och somnade 5:30. Så kom Fina M ut i vardagsrummet en halvtimme efter det. Då masade jag mig in i sovrummet och sov en timme till när snickaren kom. En så rörig morgon kommer nog göra att jag är lite extra förvirrad idag.
Dock ska solen skina så det blir en promenad vid vattnet har jag bestämt.
Och så är det träff med mammorna igen. Kul!

Inatt drömde jag förresten att Kajsa Ingemarsson var min styvmamma och vi satt i varsin fåtölj framför tv:n och tittade på "Så mycket bättre" tillsammans. Kajsa hade en lavendelfärgad cocktailklänning på sig och var lika gravid som jag. Vi tittade på varandra med magarna i vädret och skrattade lite skämtsamt åt att det är så kul att vi, jag och min låtsasmamma, är gravida samtidigt. Bisarrt.
Sen vaknade jag med lite ångest över att en kompis förmodligen blir av med jobbet nu i december (ingen dröm). Jag har inte pratat med honom på länge men om jag vaknar av det så kan jag bara tänka mig hur bra han sover....
Sömnstökig natt och morgon med andra ord.

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar