Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

fredag 30 december 2011

Mini går på bio

Tillbaka efter bebistittande och bio. Bebisen var så klart ursöt och jag kan inte förstå att vi kommer att ha en sån liten söt sak hemma hos oss snart. Helt otroligt! Och mamman såg avundsjukt på mig och sa att jag har något fantastiskt framför mig och syftade på förlossningen. Och då hade hon en kämpig förlossning. Så jag känner mig uppåt nu!
Tyvärr fick jag stressa iväg för att hinna möta upp med Fina M innan bion. Och nej, hamburgaren var inte så god som min hjärna trodde att den skulle vara... Men milkshaken var fantastisk!
Filmen var riktigt bra också. Vi såg "The girl with the dragon tattoo". Lite lång för att man som gravid ska stå ut hela tiden men det funkade. Tog av mig stövlarna och satt med benen i kors i biostolen. Det fungerade ganska bra. Och så dunjackan framför magen så att ljudet inte skulle störa Mini för mycket.
Jag kände hur Mini slog i "botten" då och då med huvudet (måste det ha varit). Det trycker till neråt liksom. Nu kan det verkligen inte vara lång tid kvar...

Nu sitter vi hemma och ser på numer legendariska "Band of Brothers" (en av Fina M:s julklappar han fick), äter banankaka som Fina M gjort och dricker jos (jo, det stavas så!) till.

Vilken skön dag, trots min aversion mot IKEA, hehee.

Kram

2 kommentarer:

  1. Åh så filmen var bra alltså?! Jag har fått för mig att jag kommer att störa mig på svengelskan typ, men det är nog mest för att jag tyckte att dom svenska filmerna var riiiiktigt bra. Men då kanske man ska se den ändå alltså, om inte annat vänta tills den släpps på dvd :].

    Och hinner jag inte säga det imorrn så passar jag på att säga det nu - GOTT NYTT ÅR!!!! 2012 kommer bli helt fantastiskt! :]
    massa massa kram!!

    SvaraRadera
  2. Jo, den var faktiskt bra! Jag var skeptisk till en början men man får nog se den som en fristående film bara, ingen kopia av den svenska.
    Svengelskan försökte jag tänka bort (men den var inte så markant eller störande).

    Och GOTT NYTT ÅR till dig också!!

    KRAM

    SvaraRadera