Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 28 december 2011

Annan planering

Åh, jag har inte kommit iväg att handla ännu. Inköpslistan växte så vi får nog åka båda två. Fina M är bära-och-släpa-och-kånka-mästare liksom...

Nu sitter jag och planerar hur jag ska utveckla mitt egna lilla företag. Jag vill bli egen på heltid!
Det är inte bara att kicka igång men nästan. Under föräldraledigheten passar det utmärkt att gå lite utbildningar och rent tidsmässigt så blir det nog inte på heltid förrän om ca 2 år. Under tiden hinner jag gott och väl bygga upp mitt nätverk lite. Och så måste det så klart synkas med hur Fina M jobbar och vill ha det... Men bara att planera är kul än så länge!
På sikt vill jag också kunna utveckla en del av företagandet åt det "hjälpande" hållet. Men det ligger mycket längre fram i tiden. Bara en idé än så länge.

Något annat jag planerar är hur nyårsfirandet ska gå till. Om jag ska hålla mig vaken till tolvslaget så gäller det att sova på dagen först. Att somna i soffan på festen kl 21 känns inte som ett kul alternativ, hihi!

Tillbaka till verkligheten. Mat- och sovklockan indikerar en liten tupplur tror jag minsann! Är sömning...

Krama någon

2 kommentarer:

  1. Hej underbara!
    Håller mig fortfarande från bloggandet (känns rätt just nu) men jag måste bara in för att se om nått har hänt men jag får tydligen vänta lite till.....
    Tänker på dig och kommer tillbaka för att se hur allt har gått.
    KRAAAAAAAM!
    /Lilla Jag!

    SvaraRadera
  2. Åååh, men hej Lilla jag!! Vad länge sedan!
    Kul att "se" dig igen. Du är saknad. :o)

    KRAAAAM!!!

    SvaraRadera