Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

fredag 30 december 2011

Röra på fläsket lite

TV-kanalerna är som bortblåsta (nu var jag väl vitsig så här i stormtider, hehehee...). Så idag blir det till att aktivera sig och sluta att nöta på soffan.

Jag ska strax åka till IKEA och köpa en fåtölj till Minis rum samt en kontorsstol till mig själv. Sen blir det hem och vila en stund innan jag åker till en kompis som fick barn strax innan jul. Det ska bli kul att få prata lite bebis och få lite tips från en nybliven mamma. Och se det lilla underbarnet också så klart! Sen lär vi väl dra ut med barnvagnarna ihop då och då under föräldraledigheten också.

Efter det ska jag och Fina M ses och äta sliskiga hamburgare. Det har jag varit sugen på nu hur länge som helst och det brukar jag aldrig vara. Brukar tycka att det är ganska äckligt när jag väl har tryckt i mig en, hahahaa! Men nu VILL jag verkligen ha en hamburgare.
Så fort Mini är ute och jag är ok i kroppen igen så ska jag börja träna igen och då blir det absolut inga hamburgare så det här är nog sista gången jag äter det på väääldigt länge.
Efter den heliga middagsritualen ska vi se på bio. Det lär vi väl inte heller kunna göra ihop på ganska länge så det gäller att passa på. I brist på TV om inte annat...

Mini har rullat runt lite inatt och imorse men i övrigt så håller hon sig ganska lugn. Ibland kan jag känna att det rör sig på något märkligt sätt där inne. Det syns inte på magen men långt in mot ryggraden känns det som att det ligger något tungt och rullar lite. Mycket märklig känsla må jag säga.

Imorgon är det nyårsafton. Det känns väldigt, väldigt stort. Vi går in i året då Mini kommer att få sitt liv. Jag ska göra allt jag kan för att hon får ett bra sådant.

KRAM

3 kommentarer:

  1. Jag hoppas det blir ett bra år, för Mini och för er! För nu verkar det ju som om hon väntar lite med att komma... Det är så många fördelar att vara född i januari, jämfört med december...

    Ha en riktigt skön dag!!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Åh, det kommer bli ett fantastiskt år för er allihop!!!!
    Jag/vi ska också skåla in det nya året, med pommac, innan jag går och lägger mig, hehe.
    Ha så kul ikväll.

    Massa kramar/
    Luiza

    SvaraRadera