Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 13 december 2011

Handläggare

Jag har en egen handläggare på försäkringskassan. Det känns allvarligt!
Min mamma som hade cancer i flera år innan hon dog hade det t.ex.. Och så jag. Som ligger på soffan och vilar, vilar, vilar för att ett nytt liv ska få en bra start liksom. Märklig känsla.

Handläggaren var i alla fall väldigt trevlig och frågade hur jag mådde och om allt var ok. Jag tror att hon fiskade lite efter om jag var en sån där fuskare, hihihi. Så sa hon att det kändes onödigt att informera om arbetsträning och hennes roll vid en vidare sjukskrivning. Det höll jag absolut med om. Jag sa att mitt mål inte är att ligga vilandes för evigt. Bebisen ska liksom ut... Jag får bara inte stressa det minsta fram till födseln. Det tyckte hon lät bra, att jag vilade alltså, och så enades vi om att hon ringer efter nyår istället och kollar status då.
Henne vill jag ha som kompis nästan. Så trevlig var hon. Heja FK! ;o)

Kram

3 kommentarer:

  1. Mmm, visst är det skumt. Jag har också en egen, och det blir lite seriöst då. Jag är ju hemma för att jag spyr, så det är ju inte så allvarligt.
    Men på föräldrapenningen har man ingen fast, så då kan vi sluta känna oss speciella.;-)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Jag är en sådan där handläggare som jobbar med sjukpenning. Och vet du vad, alla som är sjukskrivna mer än 2 veckor får en alldeles egen :-))Tanken är att man ska ha EN person att vända sig till med frågot etc. och i den handläggarens uppgift ingår att ta kontakt med den som är sjukskriven för att stämma av status och planera framåt, oavsett diagnos. Kul att du fick en trevlig!
    Tina

    SvaraRadera
  3. Ja men visst, Sara! Det känns knasigt när det inte är så där jordens allvarligt. Men det är ju bra så klart! :o) Och jag är hellre sjukskriven för att jag måste vila massor än för att jag kräks... Din stackare!

    Tina, det måste vara intressant att vara en sån handläggare! Du måste prata med MASSOR av olika människor hela dagarna. :o)
    Och det är KANONBRA att ha en "egen" person att prata med. För mig som är så ovan vid FK och alla rutiner så underlättar det enormt om jag har frågor. Så TACK! :o)

    KRAM

    SvaraRadera