Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 8 december 2011

Lyssna på mamman?

Jahapp, så var bm-besöket avklarat. Allt såg så bra ut så och nu låg Mini med huvudet neråt igen. Får se om hon håller sig kvar så....
Jag sa att jag trodde att hon vänt sig eftersom jag rusar på toaletten i tid och otid. Så när bm bekräftade att det var så hörde jag Fina M säga:

-"Så man ska lyssna på mamman, alltså, hehee?"

Jag höll på ett trilla av britsen! Ja, så klart! Och det var ungefär vad bm sa till honom också, hahahaa!
Sen när ska man INTE lyssna på mamman? Hmmm...Fina M...det är ju skönt att han har kopplat det i alla fall så här när det bara är några veckor kvar. Typ.
Jag är såååå välsignad med en man som har bisarr humor. Det blir lite pinsamt ibland. Suck.

Men summa sumarum av veckans undersökningar är alltså att allt är som det ska. På torsdag i nästa vecka (15/12) så är det dags för nästa tillväxtultraljud. Då får vi också se om Mini ligger kvar med huvudet neråt. Förhoppningsvis fixerat. Om inte så blir det förmodligen ett planerat kejsarsnitt. Mig kvittar det vad det blir, bara hon kommer ut oskadd och mår bra. Lilla fina Mini.

KRAM

5 kommentarer:

  1. Åh så bra att allt såg bra ut :], men planerat kejsarsnitt allså?! Varför? Har Mini inte någon vecka till på sig att fixera sig? .. Hej så blåst jag kanske låter, men jag får ta det :].
    kram!!

    SvaraRadera
  2. Hej! Vill bara berätta att bebisen inte behöver vara fixerad! Huvudet behöver bara ligga nedåt, på många fixerar sig inte huvudet innan man går in i värkarbetet och huvudet tränger ned i bäckenet! ( jobbar som barnmorska på förlossningen därför vet jag). Så plan snitt blir det bara om det är ett säte dvs rumpan ligger nedåt! Lycka till!

    SvaraRadera
  3. Mini sköter sig exemplariskt måste jag säga =)

    Haha! Jag gillar bisarr humor, heja M!

    SvaraRadera
  4. Ahaaa! Tack, anonym!! Då förstår jag. Det låter ju jättebra! :o)

    ruht, näää, du låter inte dum alls det! Jag har inte heller någon koll längre... Blandar ihop allt verkar det som... Nu när Anonym har upplyst mig så kom jag på att det var ju så läkaren sa. Om bebisen är i säte/tvärläge så tycker hon att det kan bli för stor påfrestning på bebisen om man försöker vända den så i så fall blir det nog ett planerat snitt istället.

    Tack igen Anonym!

    Kram

    SvaraRadera
  5. vemvet: Ja, det är kul med sån humor! Men inte alltid. Vår BM förstod nog inte skämtet fullt ut. Men jag börjar bli van numer, hahahaa! Han får väl hållas...

    Kram

    SvaraRadera