Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 8 december 2011

Näe, släkten ÄR inte värst...

Min ena kusin har en fästmö. Första gången jag träffade henne var när vi skulle urnsätta min mormor i famljegraven. Mormor skulle placeras på platsen bredvid min mamma. Just där stod hon när jag träffade henne första gången. PÅ min mamma. Och pratade en massa strunt om min mormor som hon aldrig träffat i friskt tillstånd. Sedan dess avskyr jag den där fästmön.

När jag och Fina M förlovat oss förklarade hon att min ring inte var en riktig förlovningsring för den hade ingen diamant i sig. Say no more. Jag ogillade henne ännu mer.

Nu har den här tjejen blivit gravid. Hon berättade det för mig via ett meddelande på Facebook. Hon ville att det skulle vara vår hemlis eftersom min kusin inte ville berätta för någon ännu. Gå bakom ryggen på min kusin. Usch. Sedan dess ogillar jag henne ännu mer.
Hon skrev också "vi gamlingar" om oss två. Hon är fem år yngre än jag. Så jag skrev att hon får vara tant på egen hand. Sedan dess ogillar jag henne ännu mer.

Jag har aldrig skrivit något om min graviditet på Facebook. För jag vill inte det. Mitt privatliv liksom. Ändå ska hon, som jag aldrig ens varit trevlig mot eller velat ha någon kontakt med, skriva i min offentliga logg och "bonda". Ses vi i jul och hur mår min mage för snart är det ju min tur och sen hon eller brorsans sambo. Blablabla... Hon KAN verkligen inte läsa av folk. Jag ogillar henne ännu mer nu.

Kan inte hjälpa det men vad gör jag för fel? Knas!
Sorry, måste bara få vädra ur mig lite...

Kram

4 kommentarer:

  1. Meeen ursäkta?! Hur fasen kan man vara sådär? Eller ja, det finns ju människor till allt, men OJ! Jag förstår att du ogillar henne, jag tycker att det verkar som att hon lite medvetet trampar på tår "bara för att hon kan" på nåt sätt. Hon mår bra när hon får vara elak, även fast hon kanske inte själv inser HUR elak och dum hon är.. Eller ja, som naiv och blåögd så hoppas jag inte att hon vet hur elak hon är, utan att hon på riktigt bara är blåst.
    Hursom - Du gör inget fel. Inget alls. Och att få vädra ur sig är väl vad en blogg är till för?! :]
    massa kram!

    SvaraRadera
  2. Tack!
    Ja, någonstans tror jag att det bottnar i dåligt självförtroende hos henne. Eller nåt. Men hon ÄR lite blåst också så det kan ju bero på det, hahahaa!
    Jag kan knappt se hennes namn utan att bli irriterad.
    Det lustiga är att jag är absolut inte ensam om att störa mig så här på henne. T.o.m. min kusins mamma biter ihop för sin sons skull.... Urrk!

    Kraaam

    SvaraRadera
  3. Haha, shit vilken oskicklig mänska =) Stackars dig iof som måste ha henne i släkten. Radera hennes kommentarer på fejjan och säg till på skarpen skulle jag säga. Men det kanske är svårt med "släkt"

    SvaraRadera
  4. Ja, visst är hon?! Så jobbig!
    Och det är ju sååå svårt att säga till på ett bra sätt just för att det är min kusins tjej. Men det löser sig väl med tiden hoppas jag.
    Däremot raderade jag hennes meddelande och nu har hon skickat ett till med liknande innehåll och längre, men som ett privat meddelande. Som om inget har hänt. Hahahaa!
    Jag hoppas att jag kan undvika henne i juldagarna... suck!

    KRAM

    SvaraRadera