Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 5 december 2011

Dagsgöra

Nähä, det bidde ingen dejt med mammorna. Jag var alldeles, alldeles, alldeles för trött och fick gå och lägga mig igen. Jag sov i 2,5 timmar istället och när jag vaknade tog jag min solskenspromenad. Det var jättejobbigt.
Jag gick alltså bara en liten, liten sväng. En liten tur som jag normalt sett tycker är för kort för en promenad men nu kändes den evighetslång och jag fick gå i långsam takt. Fick lite sammandragningar och så började Mini sparka mig i sidan. Not so skönt!
Så bidde det gröt till lunch och mer vila och snickaren är klar! Hurraaa! Hurra ända tills jag gick in i förrådet när han åkt... All el är framdragen men det finns inga uttag någonstans, bara hål i väggen med kablar som sticker ut. Skulle vi sätta dit själva eluttagen själva? Hmmm, det har visst blivit någon miss i kommunikationen där. Men jag orkar inte ta tag i det idag. Ringer honom imorgon och frågar för jag hittar inte offerten just nu. Jag måste ju ha något att göra imorgon också, hahaa!
Förutom CTG:t så klart! Det hade jag nästan glömt. Dags för lite tester igen med andra ord. Hoppas att allt ser bra ut...

Bjuckar på lite soliga bilder (ok, usel mobiltelefonkvalitet men ändå...) från promenaden:






Solkramar

3 kommentarer:

  1. Vackra bilder! Här har kommit en massa snö idag, och när sen solen sken på träden var det nästan onödigt vackert...

    Det gäller att kunna se, och njuta av allt...

    KRAM

    SvaraRadera