Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

söndag 4 december 2011

Tornadovila

Fina M har haft eld i baken hela dagen. Det har inhandlats saker på K-rauta, dammsugits, städats, tvättats och nu har han bakat banankaka. Jag har inte hunnit stoppa honom i något men jag har bett honom att varva ner. Det är inte så lätt att vila och ta det lugnt (som han hela tiden påpekar att jag ska göra och han blir t.o.m. lite sur om jag försöker att hjälpa till med något) när han vänder upp och ner på hela huset och fixar hela dagen. Även om jag så klart är tacksam för att han är världens finaste make. Men jag blir lite stressad av det hela... Det ÄR svårt att inte fixa och dona själv när en tornado far igenom huset.
Tur att bästaste bästisen med familj dök upp så att vi blev tvungna att sitta ner och fika lite. Och så fick jag leka lite med hennes goa småtjejer. De är sååå fascinerade över min mage och bebisen där inne. Det måste vara svårt för dem att förstå, speciellt för den minsta. Men de gillade barnvagnen och ville ta med sig den hem.

Dags för banankakan! Och Fina M har äntligen landat i soffan...

Kram

3 kommentarer:

  1. Känner du att han behöver göra av med överskottsenergi någon annanstans har jag ett sovrum som behöver slipas och målas =)

    SvaraRadera
  2. Tääänk om lite av den där tornadon kunde smitta av sig på min sambo ;-) Men han har rätt - du ska vila! Kram

    SvaraRadera
  3. Hahaa! Han hotar med att hjälpa er istället om jag gnäller. ;o)
    Så jag är tacksamt tyst...

    Kram på er!

    SvaraRadera