Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 3 januari 2012

Ännu en dag...

Åååh, det är så kul att ni gissar datum! Eftersom jag går här och längtar och räknar dagar, timmar och minuter så är det extra roligt med en aktivitet som den. En rolig sysselsättning helt enkelt. Uppdaterad lista längst ner i det här inlägget.

Idag ska jag beställa amningsbehåar från Lindex och ett nattlinne från Boob. Sen får det sjutton vara nog med shoppingen för ett bra tag framöver. Fina M kom hemsläpandes med en badbalja till Mini igår också. Varje gång jag tror att vi är färdigboade så hittar vi något mer att införskaffa...

Och idag när ComHem äntligen ska komma hit och fixa mottagningen så fungerar naturligtvis varenda kanal helt felfritt. Första gången på säkert tre veckor. Suck. Men det är ju skönt att allt är som det ska i alla fall.

Idag kommer nog bästaste bästisen förbi med de två trollen också. Så kul! Sällskap och glada barn är inte helt fel. Jag kanske skulle ta mig för och baka något till de kommer? Dagens aktivitet liksom, hihi. Så får det bli.

Mini, då? Jo, hon rör sig som aldrig förr. Det känns som konstanta rörelser så det där med att de sover var 40:e minut tror jag inte på (en BM på UL sa det). I så fall sover de 1 minut och sen börjar nästa 40-minutersintervall.
Igår drog det neråt som aldrig förr också. Det kändes som att varje steg jag tog skulle få mig att kissa på mig. Jag rörde mig väldigt långsamt med andra ord.
Nu kom jag förresten på vad BM sa igår. Hon sa att jag är förvånansvärt spänstig och har en normal graviditet om man utgår från att det är ÄD och min ålder. Skönt att höra! Inga foglossningar, blödningar (som är väldigt vanligt vid ÄD) eller andra komplikationer. Så hon är mycket nöjd med mig. Det är ju det jag alltid har sagt, ålder spelar ingen roll! Heheheee....
Och imorgon går vi in i vecka 40. Snart smäller det!

Här kommer gissningslistan:

3/1 FC

6/1 Erika

7/1 XB

8/1 Cookie

9/1 Yevonde, Jessica

10/1 Mette, Luiza, ruht

11/1 Anna, Fina M

12/1 intenzimo, Livets underverk, Dina, sara

13/1 Tea, Milla, KarroBarro, Dreams can come true, Mallan

14/1 Fia, Sofie

15/1 Jag, Hönsamaja

16/1 Evelina

17/1 Sara, Charlotte

18/1 ahns

19/1 vemvet



Ha en fantastisk dag och kramas!

7 kommentarer:

  1. Här kommer en till gissning! Jag vacklar mellan den 5e och den 6e men på något vis känns det som Mini är ett fredagsbarn, så jag säger den 6e.

    Har du sett PaolaMarias amningströjor, jag tycker de har snyggare former än Boobs.

    Mängder med kramar!

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset! Jag hade glömt att PaolaMaria finns, men nu blev det två plagg därifrån. :o)

    Noterar den 6/1. :o)

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Litet tips om amningsbehå, köpte en ny förra veckan från Carriwell. Den är verkligen superbekväm, bästa jag har haft! Kolla in den...finns bl.a. på Babyproffsen.

    Nu är det nära!!!

    Kram,
    XB

    SvaraRadera
  4. Åh, sådär har jag haft i 5-6 veckor nu. Att det känns som jag ska pinka ner mig så fort jag står upp eller går. Och ibland känns det som att någon hugger mig med ett svärd i snippan. Foglossningen ska vi inte ens prata om... Orkar inte förflytta mig mellan rummen här hemma utan att grimasera och vagga som en anka. Jag älskar magen och jag älskar att vara gravid, men nu börjar det bli TUNGT.

    Snart kommer våra bebisar! :D
    Kramkram.

    SvaraRadera
  5. Det låter som om du ska ha vilken sekund som helst! Men det låter som om du har det värre än vad jag har det också...

    Kram

    SvaraRadera
  6. Jag tror bebisen kommer den 22:a
    Lycka till!
    Kram / Esther

    SvaraRadera