Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

fredag 27 januari 2012

Ännu en dag

Oj, oj, jag hinner inte med att skriva så många inlägg jag vill. Eller, hinner och hinner...jag bortprioriterar de tlite just nu eftersom jag vill vara med Mini all tid som finns. Och jag brukar passa på att sova när hon sover på dagarna eftersom det är en del uppesittarnätter med matning och allt. Det tär lite på min ork men det är inget jag vill vara utan! Men trött blir jag i alla fall.
Hursomhelst, så dyker det upp saker jag vill skriva om hela tiden och hälften hinner jag att glömma bort. Trist.

Dagens plan var att vi skulle ut på Minis första promenad, men dammråttorna som låg och glodde på oss överallt tvingade oss till dammsugning. För att inte tala om det tomma kylskåpet som ville fyllas, så det blev lite matinhandlande också. Allt för att kunna ta emot lite släktingar som kommer imorgon och vill hälsa på Mini. Och eftersom allt går i Minis tempo så hinner vi inte med så mycket mer. Ja, förutom att njuta då'ra.

Förresten, efter flera uppmuntrande kommentarer på förra inlägget kring babysim så ska det absolut bli det längre fram! Ska spana på lite kursstarter och kontrollera om det finns platser. Vi ska till fjällen efter påsk och väl tillbaka därifrån så kanske det vore bra att starta med babysim, tänkte jag.

Dagens stora händelser: Vi har skrivit på Skatteverkets papper om namn samt anmält konto för utbetalning av barnbidraget. Wow, liksom! Tänk att vi får uppleva det!
Åh, vad jag önskar att jag kunde få vara äggdonator. Jag vill ge någon den lycka jag själv nu får uppleva. Det är ta mig tusan helt sjukt vackert och jag tänker på det i små stunder när vi får uppleva "verkligheten" med ifyllande av papper, köp av nappflaskor och annat. Jag blir alldeles varm i kroppen av tacksamhet.

KRAM till alla fina där ute

5 kommentarer:

  1. Fint skrivet!

    Jag ska absolut donera ägg när det beger sig!

    SvaraRadera
  2. Tack!

    Åh, gör det! Det är ju en helt obeskrivlig lycka att få en sån hjälp. :o)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Och vi är några som längtar och väntar och hoppas att vi också ska få uppleva detta en dag...

    Härligt att läsa vad du skriver!

    KRAM

    SvaraRadera
  4. =) Man blir lite varm i hjärtetrakten när man läser =)

    Kram och ha en bra dag med släkten!

    SvaraRadera
  5. Tror inte Mini kunde fått bättre och lyckligare föräldrar :)

    Hade mina ägg varit som de skulle hade jag donerat det första jag hade gjort, att ge sådan lycka är nog det finaste att göra för någon.

    Ha en fin helg, kram

    SvaraRadera