Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 9 januari 2012

BM avklarad

BM-besöket gick bra. Mini har huvudet neråt och "typ" fixerat (proffsterm...). BM sa att hon inte vill se oss mer nu och bad oss köra på "färdknäppen" (som Cissa redan tipsat om, hahaa!). Enligt henne så innebär den en bio men det måste vara en komedi där man skrattar mycket, sen ska det vara skaldjursbuffé alternativt het thaimat efteråt och så avsluta med hallaballoo i sänghalmen.
Det låter ju ganska trevligt men jag ÄR ju så tråkig just nu. Bara tanken på att sitta kissnödig i biomörkret, sen gå och äta tjusigt och spana efter en toalett hela tiden och därefter försöka sexa till det får mig att bli alldeles matt... Får se om vi kör på det där, heheee! ;o)

Vi ska hur som helst ringa till BB Stockholm den 11/1 om inget har hänt. Då blir det nog planering för en igångsättning gissar jag. Den blir förmodligen inte förrän ca 6 dagar senare men oavsett så ska vi meddela BM vad vi kommer överens om.

Efter besöket strosade jag runt i ett stort köpcenter. Ååh, jag såg så mycket fina kläder som jag vill ha! Och det är rea överallt men inget får jag köpa. Eller får och får, men det är ju ingen idé. Jag får sikta in mig på sommarrean istället....
Väl hemma så har jag ätit lite lunch. Eftersom vi inte hade något som var direkt matigt förutom rotfruktsgratäng från i julas, i frysen och rödbetssallad fick det bli det. Med ett glas mjölk. Vilken delikat lunch! Men jag vill inte nalla av all den mat vi har laddat med i frysen. Den får vara tills vi kommer hem från BB.

Nu blir det tv för hela slanten tills Fina M kommer hem. Och idag ska jag inte gråta en droppe. Hihi.


Uppdatering:

3/1 FC

6/1 Erika, Cissa

7/1 XB

8/1 Cookie

9/1 Yevonde, Jessica

10/1 Mette, Luiza, ruht, bebisfron, Cissa

11/1 Anna, Fina M, Fröken solstråle, Mallan

12/1 intenzimo, Livets underverk, Dina, sara, Elin, Längtan67

13/1 Tea, Milla, KarroBarro, Dreams can come true, Bästaste Bästisen

14/1 Fia, Sofie, Allting går..eller?, Carina

15/1 Jag, Hönsamaja

16/1 Evelina, Nenne

17/1 Sara, Charlotte, vemvet

18/1 ahns

22/1 Esther



KRAM

6 kommentarer:

  1. Jamen, där ser du! Färdknäppen är oslagbar! (I know...) Hyr film och köp hem thai men sängen får du bara lösa. Jag fick tips från en BM att ta med en bra bok och låt maken göra sitt... ;-)

    Ha det så trevligt!

    SvaraRadera
  2. Hahahaaa! Får väl göra så! :o)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Haha färdknäppen lät ju onekligen lite ansträngade.. majgad.. du fåe prata med Mini och verkligen fördydliga huuuur myyyyycket duuu viiiiill att hon ska komma ut nu.. locka med grym veckopeng eller att hon aldrig måste diska eller nåt :].
    lycka till vad du/ni än gör :]
    kraam

    SvaraRadera
  4. Meten, jag visste inte att IVF:are inte får gå över mer än 6 dagar.. Då KAN ju mitt datum inte bli. Och tur är väll det! ;)
    Jag ändrar mig till den 14:e!
    Om man får :)
    Färdknäppen funkar på riktigt, både spermierna och även att musklerna får jobba i magen :) Så det bästa är om ni kan gå all way, för er båda. Inte lätt, jag vet, men värt att prova!
    Annars är ju promenader bra :)
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Meeen ska det stå - inte meten :P

    SvaraRadera
  6. Färdknäppen har vi kört på alla tre barnen och det funkar varje gång :-) Kram

    SvaraRadera