Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 16 januari 2012

Trevligt tidsfördriv

Idag har jag haft celebert besök: Luiza!
Tänk att hon ville komma förbi och fika och pladdra lite. Det gjorde verkligen min dag så TACK, Luiza. Du är verkligen bara såååå bra.

Det är mycket läsa bloggar nu för min del. Tidsfördriv och samtidigt så händer det en hel del för de jag följt ett bra tag nu. Det är kul, nervöst, pirrigt och lite läskigt. Mycket är på gång med andra ord. Och mina tummar är blå för mångas skull vill jag lova.

Idag ska vi äta pasta till middag. För nu ska här laddas inför "maratonloppet" igen.
Mini ska ut innan torsdag. Det har jag bestämt.

Kram

4 kommentarer:

  1. Åååh, nu kunde jag kommentera, och då har jag inte installerat det du rekommenderat =).
    Då vill jag passa på att säga, att allt du skriver i din kommentar om att aldrig släppa taget: Det är ömsesidigt. Klart jag ville komma förbi. Celebert besök, hehe...haha...nja, det tål att diskuteras...skulle nästan vilja säga att det är jag som varit hos en kändis ;),jag blir lika till mig i trasorna, som du för mitt inlägg om ditt hem =).

    Och du får komma till mig med =). Nääär du vill.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag håller med Luiza - äntligen kunde jag både läsa kommentarerna och kommentera. Jag har inte heller kunnat det på ett tag... Men nu gick det!

    Det är ju med spänning vi väntar på Mini, eller hur??? Alla vi som läser och följer din blogg. Jag trodde ju, var säker på, i går söndag den 15:e.... Hur som helst kan det ju inte vara långt kvar nu....

    Jag önskar dig ett stort och varmt LYCKA TILL!

    kramar

    SvaraRadera
  3. Kram! [komigen Mini komigen!]

    SvaraRadera