Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 12 januari 2012

Avhysning

Nu har jag tryckt i mig en jätteportion pasta som laddning inför förlossningen. Inatt har jag bestämt att Mini ska komma ut... Hon har dessutom sparkat mig i höger midja rejält och även kört en tjottablängare rätt upp i de högra revbenen. Nu har jag således bestämt att hyreskontraktet går ut. Hon ska bli avhyst. Så behandlar man inte sin hyresvärd.
Jag har gått i trappan upp och ner några gånger. Kanske tar några varv upp och ner innan jag går och lägger mig också.

Kom igen nu, Mini! Uuuut!

Kram

11 kommentarer:

  1. Vi väntar, vi väntar!!!

    Kraaaam

    (jag har inte kommenterat så mkt i det senaste men jag läser!!!)

    SvaraRadera
  2. Danderyd - ja, men det var ju där jag födde och blev kollad och igångsatt. Efter den där första förvirringen (min barnmorska trodde ju att de skulle sätta igång mig, medan de hade andra rutiner - och jag tror att det skiljer sig mellan sjukhusen här i Stockholm hur de gör) var det faktiskt jättebra där på alla sätt och vis. Förhoppningsvis kanske du får någon av mina barnmorskor med! Nu är jag helt lugn - det här kommer bli finfint!

    Men du - skippa trapporna! Det hjälper inte ett dugg. Det enda som kan hända är att du blir trött inför förlossningen. Gör roliga saker i stället, som att äta ananas eller sådant - även om det inte heller hjälper.

    Stora kramar!

    SvaraRadera
  3. Och så var det den däringa färdknäppen... ;-)

    SvaraRadera
  4. HAHAHAHAHA!!!!! "Så behandlar man inte sin hyresvärd" - underbara Wilda! Kram

    SvaraRadera
  5. Vet inte om jag håller med Ahns, det det möjligen kan leda till (trappgång alltså) är en shysst rumpa =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du har så rätt! :) Att jag inte tänkt på att ge det som anledning till att jag inte åker hiss på jobbet. Tack för inspirationen!

      Radera
  6. Måste bara ge mitt knep som tips. Vet att andra provat utan resultat men inte jag! Ät färsk ananas. Med första barnet åt jag det och några h senare startade värkarna. Det var dagen efter bf. Men mitt andra barn åt jag ananas två dagar innan bf och några h senare startade värkarna. Får jag nångång ett till barn ska jag utan tvekan äta en hel färsk ananas. Det funkade för mig! Förresten kul blöjbytarhörna haha. Väggordet :-p skrattade högt.

    SvaraRadera
  7. Hahahahahahahah. Både jag och dottern fnissade åt "Så behandlar man inte sin hyresgäst". Humorn har du kvar - så spännande att följa dig dag för dag nu!! Lycka till. Kom ihåg - tro på dig själv och din och Fina M's samarbete!
    Förreseten vad fint ni gjort i sköt"rummet".
    Kramis

    SvaraRadera
  8. Ohhhhhhh vad spännande! Nu vill man ju "träffa" plutten som man följt så länge!

    En väninna hade BF inatt och gissa vem som kom punktligt! Jo en liten tös.

    Så hoppas nu din skatt anländer snarast!

    Kram kram Ninna

    SvaraRadera