Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 17 januari 2012

Nattrapport

Jahapp. Ingen Mini idag heller.
40+6. Enligt BB så är det alltså 41 fulla veckor och imorgon går vi in i vecka 42. Fy f-n, vad trist! Men det har jag ju redan sagt ett par gånger nu...

Inatt har jag sovit på soffan. Det är enda stället där jag kan sova utan att ha ont någonstans när jag vaknar. Händerna mår bättre av det konstigt nog. Det gör inte alls ont i dem när jag vaknar. Det gör de om jag sover i sängen (trots handledsstöden).
Och jag är inte heller lika kissnödig när jag vaknar i soffan. Däremot har jag fortfarande ömmande fotsulor men inte lika mycket som efter en natt i sängen.
I soffan hittar jag också en skönare sovställning men jag drömmer om att få sova på magen i min egen säng. Som jag längtar efter det!

Jag vaknade i och för sig redan kl 4 så jag har inte sovit så väldans mycket. Låg bl.a. och tittade på ett förlossningsprogram (En unge i minuten) och de visade en surrogatmammaförlossning. Åååh, det var så otrooooligt vackert! Ett schweiziskt par var mottagare. Äsch, det går inte att beskriva, men vackert var det. Surrogatmamman var helt underbar. Föräldrarna hade kämpat i 17 år. Jag låg med tårar i ögonen, så vackert var det.
Tänk, jag som hade så svårt att se förlossningsprogram förut. Nu är allt bara intressant, hahaa!

Idag blir det nog en tupplur eller två för att sova ikapp mig lite. I övrigt så borde jag få tag på något ställe man kan vända sig till när det kommer till Blogger/Blogspot. För det strular så mycket. Jäkla amatörer.

9 kommentarer:

  1. Förstår att dagarna (och nätterna) känns långa men det är snart glömt ;)

    Sv:
    Tack! Det känns jätte roligt. Vi hade knappt vågat hoppas på syskon i huvudtaget.

    SvaraRadera
  2. Åh, har du också ömmande fotsulor när du går upp på morgonen?? Jag kan knappt stå på fötterna! Trodde jag var ensam om denna krämpa! Men då är jag inte helt onormal alltså... :-)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Miss S, du skulle se mig! Jag går som en gammal, gammal tant... ;o)

      Kram

      Radera
  3. Alltså jag känner mig rätt knäpp då jag fortfarande undviker dom där förlossningsprogrammen.. Hade sett fram emot att bli "utsatt" för dom på föräldrakursen men så röstade vi om vi ville se en förlossningsfilm eller ej och majoriteten ville inte det, så det röstades bort.. suck.. hehe. Men när jag e hemma så kan jag liksom inte tillåta mig själv att se på ett.. :]

    Och du, Mini kommer snart.. men förståår hur jobbigt det måste kännas att gå över en del.
    [Du får hitta flera listor, som jag kan kopiera sen, som tidsfördriv ;] ]

    KRAM!

    SvaraRadera
  4. Usch, det är tungt att gå över tiden. Det har jag gjort med alla mina och varje dag efter BF känns ju som en hel vecka! Hoppas, hoppas nu att det är Minis födelsedag i dag!

    Och du, jag håller på och fixar listan nu.

    Kram

    SvaraRadera
  5. Men lilla Mini - nu får du allt börja sätta lite fart! I morgon ska du liksom ut! Komsi, komsi!!!

    Kramar!

    SvaraRadera
  6. Men lilla Mini - nu får du allt börja sätta lite fart! I morgon ska du liksom ut! Komsi, komsi!!!

    Kramar!

    SvaraRadera
  7. Vad snälla ni är! Det är galet trist att bara vänta.

    KRAAAAM!

    SvaraRadera
  8. Åh vad segt...kom ut nu unge!

    Förstår att du är less och "övervänt" som vi säger här i norr. Jag gick över 10 dagar och blev sen igångsatt, de sista dagarna innan var hemska, jag blev så överhormonell och grät hela tiden, jag som aldrig grinar annars.

    Håller tummarna att hon kommer i natt!

    Styrkekram från XB

    SvaraRadera