Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 18 januari 2012

Besök igen!

Fina ni! Läste era kommentarer på förra inlägget och blir så rörd att jag kan börja gråta igen. Men jag lyckades hålla mig.

Goa Luiza kom förbi och höll mig lite sällskap igen. Vilken lycka! Det gör faktiskt att dagarna går lite fortare och lättare när jag får pladdra av mig lite. Och Luiza är så cool att prata med också. Så nu är jag glad igen. Jag? Labil? Nähä.
Hon tyckte i alla fall att mina bullar var goda trots att de är sketafula. Jag är nog sämst på att baka fina Leila-bakar-bullar... Tur att det är smaken som räknas mest.

Imorgon eftermiddag har vi tid för UL och läkarbesök. Men om allt ser bra ut så sätter de inte igång mig då. Men förmodligen kommer jag att bryta ihop och bli hysterisk, så vem vet? Inte för att det är mitt mål, men ni vet när någon frågar hur man mår och allt bara väller ur en? Så misstänker jag att det kommer att bli. Kanske inget skäl för igångsättning direkt men jag gissar på att det blir återbesök på varannan-dag-basis om inte annat. Typ. Alltså, inte på grund av att jag bölar, utan på grund av att det börjar närma sig slutet nu.

I boken jag läste igår stod det förresten att man känner sig "lätt och smal" efter att bebisen kommit ut. Ja, tack. Det låter bra.

Och så listan igen:

3/1 FC

6/1 Erika, Cissa

7/1 XB

8/1 Cookie

9/1 Yevonde, Jessica

10/1 Mette, Luiza, ruht, bebisfron, Cissa

11/1 Anna, Fina M, Fröken solstråle, Mallan

12/1 intenzimo, Livets underverk, Dina, sara, Elin, Längtan67, VillSåGärna

13/1 Tea, Milla, KarroBarro, Dreams can come true, Bästaste Bästisen

14/1 Fia, Sofie, Allting går..eller?, Carina, Esther, Mela

15/1 Jag, Hönsamaja, Fröken m, Bollan

16/1 Evelina, Nenne

17/1 Sara, Charlotte, vemvet

18/1 ahns

19/1 Skrutten04



KRAM

2 kommentarer:

  1. Skönt att du får lite besök och att du får ett UL nu på slutet. varför sätter de inte igång dig? är det olika beroende på vilket sjukhus man valt eller vad är dealen?

    vad jobbigt det ser ut att ungen har försvunnit ur tickern också. liksom tomt där. Men snart har du din Mini hos dig, då är all väntan värt det. Kram

    SvaraRadera
  2. Ja, jag undrar också varför det är så. Helpuckat! Jag ska prata med dem om det imorgon tänkte jag. Det är säkert olika beroende på vilken förlossningsklinik man går på. Det kan ju inte vara så bra när mamman går runt och börjar oroa sig till vansinne... Hursom, jag vill i alla fall ha en förklaring kring hur de resonerar och tänker så att jag förstår hela resonemanget. Och nu har jag bara pratat med två BM där och jag föredrar att prata med någon av läkarna om det här eftersom jag inte tycker att jag får några bra svar av BM. De har mer attityden "jo, så funkar det serru" än att de förklarar varför.
    Usch, tänk om moderkakan lägger av och Mini dör? Huga.... Nej, jag MÅSTE verkligen prata med läkaren om det här imorgon.

    Jag ogillar också att tickern är tom. Jag tror jag tar bort den.

    KRAM

    SvaraRadera