Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 4 januari 2012

Lyxkänsla

Mina sovvanor är helt uppfuckade. Det är bara att inse. Jag sover när jag är trött helt enkelt. Och är vaken i tid och otid. Eftersom jag var vaken en del inatt så sov jag till 10:30 och då inbillar jag mig att jag fått sova ut, hahahaa! Ingen logik alls. Hjärnan har stängt av sånt.

Idag har jag en helt annan känsla i kroppen. Dels är det nog för alla goa kommentarer som dykt upp. De gör mig faktiskt väldigt mycket gladare.
Men dels kan det nog ha att göra med att jag mådde illa inatt. Inte så att jag kräktes men jag mådde verkligen illa. Jag trodde att det var för blodsockrets skull, att jag var hungrig, så jag slängde i mig tre bitar rå falukorv (jag veeet, ingen lyxnattmacka direkt men jag var desperat...) och somnade om.
Så imorse... Att göra nr 2 har inte varit det lättaste senaste tiden. För några veckor sedan gick det som tåget men sen blev det igenkorkat igen (dessa förbaskade järntabletter gör inte saken lättare precis) och det går några dagar mellan gångerna. Men imorse var det bokstavligt talat skitenkelt. Tömning liksom. Vilken lyxkänsla!
Så slog det mig att när det närmar sig förlossning så kan sånt där inträffa. Illamående och tarmtömning. Så ni kan ju förstå att jag känner mig mer uppåt idag! Tänk om...
Snälla kommentarer och lite positiva vibbar gör mig lycklig. Hurra!!
Nu KAN det vara så att jag kanske bara är lite dålig i magen, men ändå... Låt det vara första gången jag blir glad av att vara dålig i magen. Tänk om det är dags idag.... Oj, oj, oj.

Nu ska det här hormonmonstret klä på sig och ta en promenad i stormen. Sen ska jag fortsätta att känna efter och leta förlossningssymtom hela dagen. Typ. För idag är vi i vecka 40!

Hormonstormiga kramar till alla

6 kommentarer:

  1. Snart måste det vara dags. Heja!

    SvaraRadera
  2. Hehe, jamen det tycker jag, att det kan vara dags alltså. Har också hört om det där

    SvaraRadera
  3. Haha ja säger ju det, att du är nära nu :-) Allt talar för det eller hur, ni vill det, Mini vill det å jag vill ha rätt datum haha. Skämt å sido dina symtom är ju grejt å att ha en tom tarm innan förlossning e ju lyx :-)
    Å nu en Äckelvarning..men det första jag frågade efter förlossningen var just: Hur mycket bajsade jag :-) å hur mycket sprack jag?? Jag kunde tydligen inte "skryta" med nått skrattade sköterskan :-)

    SvaraRadera
  4. Ja, visst borde det vara det snart?! :o)

    Hahahaa! Erika, du är för rolig! Jag kommer nog att fråga samma frågor... Lovar att avrapportera.

    Kram

    SvaraRadera
  5. Grattis till v 40, nu är det inte långt kvar ;)

    SvaraRadera
  6. Iiih! Pirr! Och tack för grattis! :o)

    Kram

    SvaraRadera