Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 2 januari 2012

Bildkavalkad

Men för sjutton! Jag har ju glömt att lägga upp bilder på vad Fina M inhandlade i mellandagsrean!
Och så shoppade även jag lite kläder åt Mini idag... Kunde inte låta bli.... Snart måste jag börja köpa lite mer leksaker istället.

Hur som helst, nu blir det bildkavalkad! Först ett par virkade skor som Mini fick i julklapp av min pappa (vilket förvånade mig för jag trodde inte att pappa hade koll på bebiskläder alls, men de här har han beställt på Internet, minsann):


Och av min brors svärmor och svärfar fick hon också fina kläder i julklapp:



Och så Fina M:s härliga inköp hos PoP (han vet hur snål jag är så hans leende kommentar "allt till halva priset!" var oslagbar... Usch, jag måste skärpa mig och sluta vara så snål....):







Och så över till det jag shoppade idag på rea (lite större storlekar):





Och hon har också fått presenter av bästaste bästisen med familj så klart men de har jag inte tagit kort på.

Jag har äntligen inhandlat mjölkersättning, baby wash, zinksalva och mer blöjor också. Nu tror jag att allt är på plats. Kanske att jag behöver några redigt stora bindor också men de får jag ta någon annan dag helt enkelt. Jag har en del hemma sedan det galet blödande (Niagara...) missfallet förut, så det borde räcka...

Nu ska jag slappa lite igen.

KRAM igen

5 kommentarer:

  1. Så fina kläder lilla Mini kommer få!! Saknar verkligen Polarn och Pyret, gillar deras kläder. Får köpa på mig när vi är hemma i sommar.
    Ja, de där jättebindorna går åt första tiden. Blödde rejält dagarna efter förlossningen, men fick de största bindor (snarare blöjor) jag sett på sjukhuset. Nätbyxor, jättebindor och sjukhuskläderna....man kände sig såååå sexig ;) Dessutom kom personalen in varje skift och skulle titta både här och där, så min prydhet fick jag skaka av mig. Men allt detta märker man knappt, när man har sitt lilla mirakel hos sig :)

    Stora, stora kramar fina du!!

    SvaraRadera
  2. Det är ju så kul att shoppa alla dessa kläder så se fram emot sommaren och klr en tokshopping då. ;o) PoP är verkligen fina grejer.

    Mina vänner har tipsat om att sno med sig lite blöjbindor hem... Det verkar visst vara kotym, hahahaa! BB måste vara vana vid det tror jag allt.
    Man kanske kan fråga om att få en drös med sig hem?

    Som jag ser fram emot BB nu!

    Kram till fina du!

    SvaraRadera
  3. Misstänker du fått 1000 råd redan, men lämnar ändå de två bästa tipsen jag har: inotyol till röda rumpor och Weleda body oil för bebis, både till ett icke-rött underliv och världens bästa mot barnbeck (som sitter som cement typ).

    Och: vilka superfina kläder!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Den där vita bodyn och byxorna köpte vi också! Fast samma dag som kub när vi såg att det fanns någon liten där inne, så det var till fullpris ;-) Sååå söta! Fast mannen och jag är oense om vad det är för mönster; jag har så klart rätt och ser hus, luftballonger, träd osv. Han ser blomkål (grön?), svampar och annat ätbart. Men så älskar han mat också :-)

    Och grattis till en januaribebis! 2012 blir ett häftigt år!

    Kram!

    SvaraRadera