Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

söndag 15 januari 2012

Väntan

Det här är verkligen världens längsta dag. Jag är konstant trött trots att jag faktiskt sov 6 timmar i sträck utan att vakna inatt. Och jag sov till kl 10 efter inmundigande av frukosten. Efter 10 var jag vaken en halvtimme sen slumrade jag igen och somnade om bara för att vakna kl 12 igen. Då lade jag mig i ett bad och höll på att somna i badet istället.
Låg där i 40 minuter för att sen gå och lägga mig på sängen igen. Fina M kom med smörgås och mjölk och sen gjorde vi kursen på Profylax Online igen. Jag höll på att somna vid varje avslappningsövning... Efter den kursen så fortsatte vi med Gudruns avslappningsövningar i ca 30 minuter. Fina M snarkade till, och jag var på gränsen till sömn igen.
Nu sitter jag här och lyssnar på lite musik på datorn och är fortfarande galet trött. Det känns som att jag är sjuk nästan. Eller bakis men utan illamående eller huvudvärk. Men inga ilningar eller stickningar som igår, där nere. Allt är lugnt. Utom Mini som faktiskt snurrar på ganska bra idag.
Fina M är nog mest bara rastlös. Han har dammtorkat, vattnat blommor, bäddat och nu åker dammsugaren fram och sen blir det middagslagning.
Jag ska nog vila lite till innan dess.

Så ser VÄNTAN ut hemma hos oss just nu.

KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar