Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 2 januari 2012

Dagens BM avklarad

Jahapp, så var tv-kanalerna borta igen. Jag somnade på soffan efter frukosten och vaknade av myrornas krig vid 11-tiden igen. Hoppas verkligen att ComHem kan fixa problemet imorgon. Annars kommer jag bara ha ytterligare något att böla över när den berömda 3-dagarsgråten kommer, hahahaa!

BM mätte och kände och allt var bra. En liten bebis konstaterade hon men det vet vi ju redan. Hon ville bara bekräfta att det inte var något knasigt.
Sen ville hon skriva en liten sammanfattning och det blev inte så mycket mer än vad vi redan konstaterat i förlossningsplanen: Vi vill ha löpande info hela tiden, tips om smärtlindring, vi tar allt lite som det kommer, blir jag helt väck av smärtor så in med epidural ba', hellre ett beslut om kejsarsnitt än en evighetslång vaginal förlossning för att det "ska" vara vaginalt. Inget knussel liksom. Ut med Mini!
Sen var det nog inte så mycket mer. Jo, hon skrev in önskemål om BVC. Vi har inget önskemål så vi tog den som ligger närmast. Den ligger tyvärr väldigt nära fiiiinaste, fiiinområdet så jag har massor med fördomar om hur mammorna kommer att vara i en eventuell mammagrupp, hahahaa! Men det löser sig nog. Jag får väl skärpa mig lite på fördomsfronten helt enkelt.
Vi fick en ny tid hos BM den 9/1 men hon var inte helt säker på att vi kommer att ses då. Mini kan ju faktiskt komma när som helst nu. Tjohooo!

Och här är en uppdatering av gissningslistan:

3/1 FC

7/1 XB

8/1 Cookie

9/1 Yevonde

10/1 Mette, Luiza, ruht

11/1 Anna, Fina M

12/1 intenzimo, Livets underverk, Dina, sara

13/1 Tea, Milla, KarroBarro, Dreams can come true

14/1 Fia, Sofie

15/1 Jag

17/1 Sara

19/1 vemvet



KRAM på er!

2 kommentarer:

  1. Jag har ingen känsla alls, men kan du inte försöka pricka min gammelkatts födelsedag, den 18 januari. Nå, den är ju påhittad, men det vore trevligt att han en riktig person som är född den dagen. ;)

    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Hahahaaa!! Vilken härlig koppling!
    Jag noterar datumet som önskemål. ;o)

    Kram!

    SvaraRadera